Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 395.bölüm fragmanında ekip çetenin peşinde!

Arka Sokaklar 395.bölüm fragmanında ekip çetenin peşinde!

Kanal D ekranlarında yılların dizisi Arka Sokaklar yine aksiyonu bol bir bölümle izleyicinin huzuruna çıkacak. 395.bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar heyecan yine en üst seviyede olacak. Tüm ayrıntılar ve Arka Sokaklar 395.bölüm fragmanı haberimizde...

Arka Sokaklar 395.bölüm fragmanında ekip çetenin peşinde!

Yılların eskitemediği ekranların bir klasiği haline gelen Arka Sokaklar yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Soluk soluğa izlenecek Arka Sokaklar'da şok sahneler yaşanacak. İşte heyecan dolu Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

ARKA SOKAKLAR 395.BÖLÜM FRAGMANI

Nazike mahallede yürürken evsiz bir adama denk gelir. Adamın üstü başı, saçı sakalı birbirine girmiştir. Nazike önceleri umursamasa da sonra durup vicdanının sesini dinler. İç sesine kulak vererek ve adama yemek parası uzatır. Bu sırada adam düşüp bayılır. Nazike ne yapacağını bilemez ve o telaşla Hüsnü’yü arar. Hüsnü geldikten sonra ise olanlar olur..

Selin’in oturduğu apartman ilaçlanacaktır. Telefonda yönetici ile tartışırken Mesut konuşmaya tanık olur ve gülmeye başlar. Selin bu duruma çok sinirlenir. Ekip, gece devresine çıkmıştır ve bir hırsızlık vakası ile karşılaşır. Dükkandaki güvenlik kamerası incelenmeye alınır. Şahısın yüzü kar maskesi kullandığı için yüzü seçilmemektedir. Soygunda enteresan bir durum vardır. Kasanın tamamı boşaltılmamıştır. Hırsız, neredeyse ihtiyacı olan kadar para alıp çıkmıştır. Parmak izi çalışmaları başlatılır. Şahsın kimliği belirlenir. Hırsız Cafer Somuncu’dur.

Haberin Devamı

Adamın ev adresine ulaşılır. Cafer’in çocuğunu görememesi artık canına tak etmiştir. Kayınvalidesi Refika’nın evini basar. Oğlu Hamdi’yi de alıp kaçmayı başarır. Refika polisi arar. Ali, Selin, Arda, Volkan Refika’nın evine giderler. Cafer oğlu Hamdi ile evdedir. Bu sırada camdan polislerin geldiğini ve kendisini bulduğunu görür. Gelen polisler Hakan ve Aylin’dir. Cafer, Hamdi’yi alıp apartmanın merdivenlerinden kaçmaya başlar. Bu sırada Hakan ve Aylin asansöre binmiş, asansör hareket halindedir. Cafer zaman kazanmak için apartmanın elektrik kutusunu bulup panodan şalterleri indirip, bulduğu kabloları kopartarak asansörün durmasına sebep olur. Hakan ve Aylin asansör kabininde baş başa kalırlar.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekip, saygın iş adamı görüntüsü altında uyuşturucu tacirliği yapan Cengiz’in peşine düşer. Cengiz’e ulaşmanın tek yolu Roket Ayhan’dır. Bu sebeple ekip, bir düzenek hazırlar. Selin komiser, uyuşturucu dağıtıcısı Roket Ayhan’ı pusuya düşürmek için bambaşka bir kılığa girer ve Ayhan’ın bulunduğu barın içine sızar. Ali, Mesut ve Hakan’ da uzak bir köşeden Selin’i izlemektedir. Barın içerisinde Selin’i eskiden tanıyan Yeliz isimli bir kadın da vardır. Selin Yeliz’i görünce ne yapacağını şaşırıp, planın çökmemesi için tanımamazlıktan gelir. Selin ve Ayhan konuşmaya başlarlar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 394.BÖLÜM İZLE

Bu sırada içerideki adamlardan biri Yeliz’i dövmeye başlayınca Selin olaya müdahale etmek zorunda kalır ve kızın polis olduğu ortaya çıkar. Roket Ayhan ise anında mekanı terk eder. Operasyon yapılamamıştır.Ekip, Cengiz’i çökertmek için ip uçları aramanın, bu sırada da piyasadaki maldan gençleri korumanın yollarını aramaktadır.

Ayla ve Pınar, öğretmen arkadaşları Nihal’i Mesut ile tanıştırmak aralarını yapmak isterler. Bu fikirlerini Rıza ve Ali’ye söylerler. Rıza önce itiraz eder ama bayanlar kendisini ikna etmeyi başarır. Mesut, Soylu ailesine akşam yemeğine davet edilir.

Haberin Devamı

Zeliha sokak röportajları yapmak üzere çarşı pazar gezmektedir. Bu sırada bir dükkanın önünden geçerken chow chow cinsi bir köpek yavrusu görür. Köpeğe ilk görüşte aşık olur. Esnaf Zeliha’nın yanına gelir. Köpeğin satılık olduğunu söyler. Piyasa fiyatının da baya altına satınca Zeliha dayanamaz ve köpeği alır. Chow chow evde büyük ilgi odağı olur. Ancak Hüsnü köpeği gördüğü an kıyamet kopartır. Asla köpeğin evde kalamayacağını söyler. Çocuklar alttan girip, üstten çıkıp babalarını ikna etmeyi başarırlar. Chow chow evde kalacaktır. Artık Çoban ailesinin yeni üyesidir. Ertesi gün köpek evde hiç uyanmaz. Hüsnü’de eve gelir tüm aile köpeğin başında toplanmış, uyansın diye beklemektedir.

ARKA SOKAKLAR KÜNYE

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.
OYUNCULAR
Zafer Ergin
Rıza Soylu
Şevket Çoruh
Mesut Güneri
Özgür Ozan
Hüsnü Çoban

Haberin Devamı