Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanlarında Mesut hedefte!-izle

Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanlarında Mesut hedefte!-izle

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanlarında Rıza baba ve ekibi Nusret'in peşine düşecek. Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanları ile izleyenleri ekrana bağlayacak. Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Arka Sokaklar 389. bölüm fragmanlarında Mesut hedefte!-izle

ARKA SOKAKLAR 389. BÖLÜM ÖZETİ

Ekibe, Hakan Komiser Katılıyor ve Yeni Ekip, Sancar ile Nusret’in Peşine Düşüyor! Arka Sokaklar 389. Bölüm 19 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Çatışmanın ardından bir hafta geçmiş, ölenlerin kimlikleri belirlenmiş, örgüt ile bağlantıları da kesinlik kazanmıştır. Militan kadrosundan Şener ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış, ameliyatı iyi geçmiştir. Arif müdür, terörle mücadeleye de haber verilerek, ekibin hastaneye gidip Şener’in ifadesinin alınmasını söyler.

Daha sonra Arif, Rıza’ya bir dosya verir. Dosyada, dağ kadrosundan şehre inen keskin nişancıların listesi yer almaktadır. Nişancıların hedefleri bellidir, her namlunun ucunda bir polis. Mesut ve Selin, Şener’in ifadesini almak için hastaneye gitmektedir.

Bu sırada TEM Komiseri Hakan Çınar hastanede Şener’in yanına gelir. Ancak tam geldiği sırada Şener, keskin nişancı tarafından vurularak öldürülür. Şener’i öldüren keskin nişancıyı bulmak, Sancar ve Nusret’e ulaşabilmek için Terörle Mücadeleden Hakan Komiserin ekibimizle bir süre birlikte çalışması kararı alınır.

Haberin Devamı