Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 383. bölüm fragmanında eğlenceli anlar-izle

Arka Sokaklar 383. bölüm fragmanında eğlenceli anlar-izle

Kanal D ekranının sevilen dizisi Arka Sokaklar 383. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 383. bölüm'de bol eğlence sizleri bekliyor olacak. Arka Sokaklar 383. bölüm'de yılbaşı eğlencesi ekibe birazda olsun nefes aldıracak. Arka Sokaklar 383. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Arka Sokaklar 383. bölüm fragmanında eğlenceli anlar-izle

ARKA SOKAKLAR 383. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” Perşembe akşamı yeni yıl özel bölümü ile ekrana geliyor.

Hüsnü haricinde ki kahramanlarımız yeni yılı görev başında kutlayacaktır. Rıza kendisine gelen davetiyeyi Hüsnü’ye verir. Hüsnü ailesi ile birlikte “NÜKHET DURU’yu” dinlemeye gidecektir. Suat, Nazike ve Zeliha inanılmaz bir heyecan yaşarlar ve hazırlıklara başlarlar. Nükhet Duru’yu dinlemeye gittikleri mekanda ilk önce karşılarına Tıpa Tıp Bülent Ersoy Show taklidi ile “FEHMİ DALSALDI” çıkar.

Suat ve Nazike kendisinin taklit olduğunu anlamayıp, gerçek zanneder ve adamın kulisine dalarlar. Nükhet Duru’nun sahnesi bitmek üzereyken bir anda elektrikler kesilir ve boynundaki muhteşem kolye çalınır. Nükhet Duru, bu durumdan Suat’ı sorumlu tutar. Nazike, Suat, Metin, Tekin, Zeliha nezarette bulurlar kendilerini. Nükhet Duru’da apar topar emniyete gelir. Murat, Ali ve Volkan, turist kızları Kadıköy sokaklarında tacizcilerden kurtarmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

Mesut ve Selin dansöz Bahar’ın zararlı sevdalısı Erkin’in peşindeyken kendilerini “DİLBER AY’ın” mekanında bulurlar. Tunç, yeni yılı kız arkadaşı Defne ile baş başa geçirmeye karar verir. Ancak onları da gittikleri yerde bir sürpriz beklemektedir.