Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 379. bölümde Efe kaçırılıyor. Arka sokaklar nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek. Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz'ın başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar yeni bölümü ile devam ediyor. Heyecanın ve dostluğun hiç bitmediği, macera ve aksiyon yüklü sahnelerin ekrana kilitlediği dizi bu hafta 379. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Yeni sezon açılışını geç yapmasına rağmen 10. yılında da iddiasını sürdüren Arka Sokaklar yeni bölümüne Efe'nin kaçırılması damga vuracak. Rıza'nın ilk göz ağrısı torunu Efe'nin kaçırılması herkesi perişan edecek. Ekip, Timur tarafından kaçırılan Rıza Baba'nın torunu Efe'yi kurtarabilecek mi? Arka Sokaklar ekibi hain bir pusununun ortasında kalacak. Arka Sokaklar 379. yeni bölümü çarpıcı gelişmeleriyle bu akşam Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 379. BÖLÜM ÖZETİ

Rıza’nın ilk göz ağrısı torunu Efe’nin 5.yaş doğum günü gelip çatmıştır. Pınar ve Ayla havanın güzel oluşundan faydalanıp bahçede doğum günü partisi organize ederler. Suat ve Nazike başta olmak üzere, herkes partiye davetlidir. Rıza baba ve ekipte işlerini toparlayıp doğum gününe yetişmeye çalışırlar. Pınar, Efe’nin doğum günü için palyaço tutar. Gelen palyaçonun Timur’un adamı Kunduz olduğundan kimsenin haberi yoktur.

Haberin Devamı

Efe Kunduz tarafından kaçırılır. Rıza’lar aracı takibe alırlar ancak yakalayamazlar. Rıza bu caniliği yaptıranın kim olduğunu düşünürken Timur’dan gelen telefon tüm soruların cevabını vermeye yeterli olur. Timur Efe’ye güzel bir oda hazırlatır. Çocuğun sevgisini kazanmayı başarır. Arif Müdür, Rıza’ya Efe bulunana kadar neye ihtiyacı varsa kullanması konusunda tam yetki verir.

Rıza, Aylin’i emniyete çeker. Tüm ekipte destek vermek amacıyla emniyette Rıza’nın yanındadır. Bir yandan da çileden çıkan Ali’yi sakinleştirmeye çalışırlar. Timur’un planı Rıza babayı komple ortadan kaldırmak, Efe’yi de çekirdekten yetiştirip iyi bir mafya adamı yapmaktır.