Gazete Vatan Logo

Arınç'ın acı günü!

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, amcası Mustafa Arınç’ın vefat eden kızı Keriman Ülker’in cenaze törenine katıldı. Bakan Arınç, Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze töreni öncesinde Keriman Ülker’in çocuklarına sarılarak başsağlığı diledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şeker hastalığı ve kalp yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden 61 yaşındaki amcasının kızı Keriman Ülker’in cenaze namazına katılmak için Manisa’ya geldi. Hatuniye Camii’ndeki öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Manisa Valisi Celalettin Güvenç, İzmir Valisi Cahit Kıraç, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Manisa Belediye Başkanı MHP’li Cengiz Ergün, İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Vestel A.Ş.’nin CEO’su Ömer Yüngül, daire müdürleri, hastanelerin başhekimleri, AK Parti Manisa İl ve Merkez ilçe teşkilatı ile Ülker ailesi katıldı.

Cenaze namazı öncesi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Keriman Ülker’in eşi Yaşar Ülker, oğlu Ender Ülker ve kızı Nihan Ülker’e başsağlığı diledi. Ender Ülker, Devlet Bakanı Arınç’a sarılarak, "Ben annemi kaybettim. Yüreğim yanıyor" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Devlet Bakanı Arınç daha sonra Hatuniye Camii avlusunda taziyeleri kabul etti, öğle namazı ve ardından cenaze namazına katıldı. Arınç, Ülker’e son duasını yaparak tabutu taşıdı. Ülker’in cenazesi Kırtık Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Devlet Bakanı Arınç’ta Kırtık Mezarlığı’na giderek amcasının kızını son yolculuğuna uğurladı.

Haberin Devamı