Gazete Vatan Logo
Magazin Arif Selçuk ile Hatıra Memmedov evlendi

Arif Selçuk ile Hatıra Memmedov evlendi

Antakyalı tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Arif Selçuk, Azerbaycan’ın ünlü devlet ses sanatçısı Cavanşir Memmedov’un kızı Hatıra Memmedov ile dünya evine girdi.

Arif Selçuk ile Hatıra Memmedov evlendi

Azerbaycan’dan dünyaya ünü yayılmış olan Cavanşir Memmedov-Halide Memmedov çiftinin kızları Hatıra ile Necla-Burhan Selçuk çiftinin çocukları Arif Selçuk, Antakya Belediyesi nikah salonunda dünya evine girdiler. Akraba ve sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği nikah sonrasında çift, düzenlenen yemekte sevenleri ile bir araya geldi.

Hatay’a Azeri gelin getiren başarılı Arif Selçuk, iki devlet bir millet ilkesini savunduğunu ifade ederek, "Azerbaycan insanının misafirperverliği kültürü bizlere çok benziyor. Azerbaycan'ın en sevilen ses sanatçısı Cavanşir Memmedov’un da damadı olmaktan son derece onur duydum. İnsanımızın misafirperverliğini, bir arada yaşama kültürümüzü, yöresel yemeklerimizi ve özellikle de künefeyi çok sevdiler" dedi.

Arif Selçuk, oyunculuğa 2007 yılında 'Asi' dizisi ile başlayarak, çeşitli tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde oyunculuğunu sergiledi.