Gazete Vatan Logo

Arena Park'ta yeni yıl heyecanı

ArenaPark yeni yıl alışverişine çıkanları bekliyor

Yenilenen dekoru, kazandıran kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle ArenaPark yeni yıl alışverişine çıkanları bekliyor. Düzenlenen kampanya kapsamında 20 - 31 Aralık tarihleri arasında ArenaPark'tan TrendCard’la 75 lira ve üzeri alışveriş yapanlar anında binlerce sürpriz hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor

Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni yeni yıl coşkusu sardı. Yenilenen dekoru, 7’den 77’ye herkese hitap eden mağaza karması, yeme-içme mekanları ve eğlence alanlarıyla ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli zamanlar geçirme fırsatı da sunan ArenaPark yeni yıl kampanyasıyla adından söz ettiriyor. 100 bin metrekarelik alanı ile 100 farklı mağazaya ev sahipliği yapan ArenaPark, 2015 yılına girerken ziyaretçilerine sürpriz hediyeler dağıtıyor. ArenaPark’ın yeni yıl kampanyasına katılmak için 20 - 31 Aralık tarihleri arasında Trend Card'la tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrası fatura veya fişleriyle Danışma Masası’na uğrayanlar aralarında sinema bileti, bowling bileti, yemek menüsü, alışveriş çekleri ve yılbaşı hediyelik eşyalarının da bulunduğu binlerce sürpriz hediyenin sahibi oluyor.

Haberin Devamı

Alışveriş zamanı

Bu arada ArenaPark, düzenlediği indirim kampanyasıyla yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. ArenaPark’ta yer alan mağazaların yaptığı yüzde 60’ye varan indirim sayesinde hem yeni yıl alışverişi, hem de önümüzdeki yılın kışlık alışverişi bütçeleri zorlamadan keyife dönüşüyor.