Gazete Vatan Logo

Arefe günü (yarın) kargolar açık mı?

Arefe günü (yarın) kargolar açık mı? Sorusu gündemi meşgul ediyor. Kargo işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar bayramın bitmesini mi bekleyecek? Bazı kargo şirketlerinden Arefe günü açıklaması geldi.

Arefe günü (yarın) kargolar açık mı?

Arefe günü kargoların açık olup olmadığı merak ediliyor. Peki yarın kargolar çalışacak mı? İşte Arefe ve Bayram günü hakkında duyuru yayınlayan kargo şirketlerine dair tüm bilgiler...

ÜÇ AYRI KARGO ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Yurtiçi Kargo: 20 Ağustos arefe günü, 21-22-23-24 Ağustos Kurban Bayramı süresince ve 25 Ağustos Cumartesi günü de dahil olmak üzere tüm şube ve acentelerimiz kapalı olup; kargo alım ve teslimatlarına 27 Ağustos tarihi itibariyle başlanacaktır.

Aras Kargo: 20 Ağustos Arefe günü, şubelerimiz/acentelerimiz saat 15.00'a kadar hizmet verecek olup, gönderilerinizi saat 13.00'a kadar şubelerimize teslim edebilirsiniz. 21-26 Ağustos tarihleri arasında Kurban Bayramı nedeniyle hizmet veremeyeceğiz.

MNG Kargo: Arife günü, Kurban Bayramı (21-22-23-24 Ağustos) ve 25 Ağustos Cumartesi günü tüm şubelerimiz kapalı olacaktır. 27 Ağustos Pazartesi günü 08.30 itibariyle hizmetimize başlayacağımızı önemle sizlere duyururuz.