Gazete Vatan Logo

Aref kurtuldu sokan yılan öldü

Panzehir tedavisi gördüğü Mısır’dan dönen Aref Ghafouri, “Yılan beni soktuktan sonra ölmüş, arkadaşlar kafesin içinde görmüşler” dedi

Aref kurtuldu sokan yılan öldü

Antalya’da, gösteriye hazırlandığı otelde kobra yılanı tarafından ısırılan ve panzehir tedavisi için özel uçakla Mısır’a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri, taburcu edilmesinin ardından Türkiye’ye döndü.

Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla saat 06.30’da İstanbul’a gelen Aref kobra ısırığından sonra durumunun iyi olmadığını hissettiğini ve panzehiri olan bir ülkeye gitmeye karar verdiğini söyledi.

Yılan hastaydı

Panzehirin Türkiye’ye en hızlı 15 gün içinde gelebileceğinin söylendiğini belirten Aref, şunları dile getirdi: “Normalde 15 gün bu zehir vücutta bekledikten sonra yaşayamıyorsun, zaten genelde birkaç saat içinde ölüyorsun ama benim şanslı olduğum taraf yılan beni soktuktan sonra ölmüş, arkadaşlar kafesin içinde ölmüş şekilde görmüşler. Büyük ihtimal hastaydı, ben çıkardım yıkamaya, son anlarıymış ama son anlarda beni ısırdı fakat ben kurtuldum. Kısa bir süre beni ısırdı, genelde ısırdıktan sonra bırakmıyor ve seni öldürene kadar ısırmaya devam ediyor. Ben, ısırdığında hemen elimi çevirdim, ağzı boşa düştü ve kafesine geri koydum.”

Haberin Devamı

Aref, iyi hissettiğini, 15-20 gün içinde kolundaki iltihabın giderilmesinin ardından tam anlamıyla iyileşeceğini anlattı.