Gazete Vatan Logo
Magazin Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket!

Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket!

Evlilik yoluna giren Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile olası bir kriz yaşamamak için önlem aldı. Ünlü futbolcu, Doğan'ın talebi üzerine telefon listesindeki bazı kadın arkadaşlarını engelledi. Turan'ın bu tavrı engellenen kadın arkadaşlarını hayli şaşırttı.

Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket!

Barcelona’da bir süre futbol oynadıktan sonra Türkiye’ye dönen ve kariyerini Başakşehir’de sürdüren Arda Turan, geçen hafta uzatmalı sevgilisi Aslıhan Doğan’ı sade bir törenle ailesinden istemişti.

Birkaç kez ayrılıp barışan çiftin bu sıkıntılı süreçlerinde Aslıhan Doğan’ın Turan üzerinde baskı oluşturduğu iddia edilmişti.

Doğan’ın özellikle Turan’ın kadın arkadaşlarından rahatsız olduğu ileri sürülüyordu. Çiftin ayrılık kararı almasındaki bir diğer iddia ise Arda Turan’ın kalabalık erkek arkadaş grubuyla çok fazla vakit geçirmesi, evinde sürekli kalabalık play station partileri düzenlemesiydi.

İkili, evlilik sürecine girerek bu krizleri atlatmışa benziyor. Ancak Aslıhan Doğan’ın evlilik sürecinde ortaya bazı şartlar sunduğu ortaya çıktı. Bunların en önemlisi kesin olarak tespit edileni bazı kadın arkadaşlarının bloke edilmesi. Doğan, müstakbel eşine kesin bir dille bazı kadın arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesini istemediğini söyledi. Bunun üzerine Turan, telefon listesindeki birçok kadını whatsappt’tan blokladı.

Haberin Devamı

Turan’ı aramak isteyen, Whatsapp’tan mesaj yazmaya çalışan arkadaşlarından bazıları bloklandıklarını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: Sözcü