Gazete Vatan Logo
Magazin Arda bana asıldı!

Arda bana asıldı!

Arda Turan, Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da tartıştığı popçu Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay’ın eşi Özlem Şahin, Arda Turan’ın kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia etti

Arda bana asıldı!

BEKAR OLSAM SENİ KAÇIRMAZDIM!

İDDİAYA göre o gece şunlar yaşandı: Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, kulüpte eğleniyordu. Yan masalarında Arda Turan ile Burak Yılmaz vardı. Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında Arda Turan, Özlem Ada Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım” dedi.

BU sözleri duyan Berkay, Arda Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” dedi. Bu uyarı üzerine gerilen Arda Turan, Berkay’ın yüzüne yumruk attı. Kanlar içinde kalan popçu, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Burnu kırılan Berkay’ın tedavisi sürüyor.

BASİT BİR TARTIŞMA

Arda Turan ise Instagram’da şu açıklamayı yaptı: “Yaşadığım tartışmanın sebebi bir ‘namus’ konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, ama sebebi anlatılan şekilde değildir. İki tarafa da geçmiş olsun.”

‘AL BU SİLAHI ÖLDÜR BENİ’

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin kavgayla ilgili “Arda kulağıma eğildi, ‘Evli olmasan seni kaçırmazdım’ dedi. Berkay bunu gördü. Aralarında tartışma çıktı. Arda eşime yumruk attı.” Arda Turan’ın olay sonrası Berkay’ın tedavi gördüğü hastaneye gidip, “Senin karın olduğunu bilmiyordum. Al bu silahı öldür beni. Büyük öküzlük ettim, özür dilerim” dediği öne sürüldü. Özlem Ada Şahin‘in de Arda Turan’ın 8.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan’ı arayıp olayı detaylarıyla anlattığı öğrenildi.

Haberin Devamı