Gazete Vatan Logo

Arbel'in sahiplerinden biri yakalandı

Mersin'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı bulunan bakliyat şirketi yöneticisi 4 iş adamından biri gözaltına alındı.

Arbel'in sahiplerinden biri yakalandı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında iş adamları Mahmut A, Hüseyin A, Ali A. ve Hasan A. hakkında gözaltı kararı çıkarılmasının ardından polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda şüphelilerden Hasan A'yı gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin diğer zanlıların yakalanması için çalışmaları sürüyor. Mersin'deki soruşturma kapsamında bir bakliyat firmasının ortağı olan iş adamları Mahmut A, Hüseyin A, Ali A. ve Hasan A. hakkında dün gözaltı kararı çıkarılmış, firmanın 2 görevlisi de gözaltına alınmıştı. Zanlılardan Mahmut A. ve Hasan A. hakkında ayrıca terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ile tehdit suçlamaları da bulunuyor.


KANADA'DA DA FABRİKALARI VAR
402 milyon 548 bin 832 TL'lik cirosu ile Türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesinde yer alan Arbel'in, Kanada ve Avustralya’da da fabrika yatırımları bulunuyor. Arbel Bakliyat 1980 yılında kuruldu.

Haberin Devamı