Gazete Vatan Logo

Araştırma görevlisi, 9’uncu kattan ölüme atladı

KOCAELİ Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan 28 yaşındaki Aydan Menderes, apartmanın 9’uncu katındaki pencereden atladı. Ağır yaralanan Menderes’e 112 ekibi kalp masajı yaptı. Genç araştırma görevlisi, kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Araştırma görevlisi, 9’uncu kattan ölüme atladı

Olay bu sabah saatlerinde, 28 Haziran Mahallesi’nde meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği’nde araştırma görevlisi olan Aydan Menderes tatilden döndü. Annesi Huriye Menderes’in tatilde olması nedeniyle babası İsmail Menderes ile birlikte evde kalan Aydan Menderes, apartmanın 9’uncu katındaki merdiven boşluğundaki pencereden atladı. Apartmanın önüne düşen Aydan Menderes’i gören apartman sakinleri 112 Acil’e haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi, kalbi duran Aydan Menderes’e kalp masajı yaptı. Aydan Menderes daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aydan Menderes burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Baba İsmail Menderes gözyaşlarına boğuldu. Aydan Menderes, kızının herhangi bir sorunu olmadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.