Gazete Vatan Logo

Araçta sıkışan sürücüye işkence!

Sıkıştığı araçtan çevrede toplananlar tarafından ilkel yöntemlerle kurtarılmaya çalışıldı...

ATAŞEHİR’de kamyona çarpan taksinin sürücüsü Yalçın Tekin, sıkıştığı araçtan çevrede toplananlar tarafından ilkel yöntemlerle kurtarılmaya çalışıldı. Kurtarma çalışmaları işkenceye dönünce büyük bir acı yaşayan Tekin, daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

TEM Otoyolu Çamlıca Gişeler yönüne giden Yalçın Tekin, Dudullu mevkiinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 TAD 27 plakalı taksiyle, Ahmet Tunç’un kullandığı 34 VJ 602 plakalı kamyona arkadan çarptı. Tekin, çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkıştı. Yoldan geçen sürücüler ve çevreden yetişenler yaralıyı kurtarmak için seferber oldu. Ancak bilinçsiz bir şekilde yapılan kurtarma çalışmaları yaralı için işkenceye döndü. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri duruma müdahale ederek, Tekin’e boyunluk takıp serum bağladı.

ANNE BABA DA KAZA YERİNDE

Kazayı öğrenen Ataşehir Siteler Taksi durağının şoförleri taksici arkadaşlarının yakınlarına telefon açtı. Yaralının annesi ve gündüzleri aynı taksiyle çalışan babası Müslüm Tekin de kaza yerine geldi. Anne gözyaşlarıyla birlikte oğlunun sağlık durumunu öğrenmeye çalıştı. Kurtarma çalışmaları sırasında gelen anne olay yerinden yakınları ve polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Bir çok noktadan kesilen araç içindeki Yalçın Tekin, yaklaşık bir saatlik çalışma sonunda sıkıştığı yerden kurtarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Tekin’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

ÇOK SÜRATLİYDİ

Kazayı gördüğünü belirten bir sürücü, "Taksici çok süratliydi. Hiç frene bile basmadan kamyona arkadan çarptı. Muhtemelen direksiyonda uyudu" dedi.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Haberin Devamı