Gazete Vatan Logo

Araç Sorgulama İle Plakaya Göre Trafik Cezası Ve HGS Sorgulama

Araç sorgulamahizmetlerindenyararlanarakaraçtrafik cezası bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. Araç sorgulama hizmetleri ve araç HGS sorgulama işlemleri detaylı olarak haberimizde.

Araç Sorgulama İle Plakaya Göre Trafik Cezası Ve HGS Sorgulama

Araçların kaza durumunda vergi ödemelerine kadar bilgi alınabilmesi online olarak sunulan hizmetler sayesinde daha kolay bir hal almıştır. Bu kapsamda sizler de araç sorgulama yapabilirsiniz. Yapılacak olan araç sorgulama işlemlerinde, ücretli işlemler de bulunmaktadır. Özelikle kişilerin araçların kaza durumunu öğrenmek için yapacağı araç sorgulamaişlemlerinde ücret ödemesi gerekmektedir.

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ


Araç Sorgulama İle Hasar Kaydı Öğrenme

Araç sorgulamakapsamında araçların hasar kaydını öğrenmek isteyenlerin Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan SMS servisinden yararlanılması gerekmektedir. Yararlanacağınız SMS servisi üzerinden yapacağınız işlemlerde 4 TL işlem ücreti ödemeniz gerekmektedir. Hizmetten yararlanmanız için ilk olarak mesaj bölümüne plakayı yazmanız gerekmektedir. Mesajı 5664’e göndermenizin ardından araç ile ilgili hasar durumu ekrana gelecektir. Böylece aracın ne zaman kaza yaptığı, ne kadarlık bir hasar olduğu gibi hasar bilgilerine ulaşmanız mümkün olacaktır.

Haberin Devamı

Araç sorgulama kapsamında yapacağınız işlemlerden birisi de trafik cezasısorgulamadır. Araç sorgulama olarak sunulan ücretsiz ceza sorgulama işlemlerini de yaparak cezanızınolup olmadığını görebilirsiniz.

Plakaya Göre Trafik Cezası HGS Sorgulama

Plakaya göre trafik cezası ve HGS sorgulama gibi işlemlerde araçların plakaları üzerinden cezanın olup olmadığı öğrenilmektedir. Bu bakımdan siz de ceza alıp almadığını öğrenmek için plakaya göre trafik cezası ve HGS sorgulama olarak sunulan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Plakaya göre trafik cezası ve HGS sorgulama için, Emniyet Genel Müdürlüğü ceza sorgulama ve HGS kaçak geçiş sorgulama sayfalarından yararlanmanız gerekmektedir. Sayfalar üzerinden yapacağınızişlemler ile birlikte ceza bilgilerine erişim sağlamanız oldukça kolaydır. Bu bakımdan yapacağınızplakaya göre trafik cezası ve HGS sorgulama işlemleri ile birlikte ücretsiz ve kolay şekilde ceza bilginize ulaşacağınız gibi bulunan tüm cezalarınızı online olarak ödeyebilirsiniz. Böylece ceza gibi işlemlerinizi kolayca siz de yapabilir ve borçlarınızı kapatabilirsiniz

Haberin Devamı