Gazete Vatan Logo

Araç Sorgulama Hizmetleriyle Tramer Hasar Kaydını Öğrenebilirsiniz

Araçların kaza yapıp yapmadığını öğrenmek için araç hasar kaydı sorgulama yapılabilir. Kayıt altına alınan tüm kazalar tramer kayıtlarından araç hasar sorgulama ile erişilebilir durumdadır.

Araç Sorgulama Hizmetleriyle Tramer Hasar Kaydını Öğrenebilirsiniz

Vatandaşların alacakları araçlar için yaptırdıkları muayene gibi durumların yanında aracın kaza yapıp yapmadığını öğrenmek için araç hasar kaydı sorgulama yapılabilmektedir. Devletin yetkili kurumları aracılığı ile sunulan bu hizmet sayesinde tüm araçlar için kaza bilgisi kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir. Üstelik sadece aracın plakasının gerektiği araç hasar kaydı sorgulama hizmeti için ek bir işlem yapılmasına da gerek yoktur. Bu acıdan kolay bir şekilde ulaşılabilir durumda olan araç hasar kaydı sorgulama hizmetinden ihtiyaç duyulduğunda yararlanılabilir ve böylece araç kaza bilgileri öğrenilebilir.

ARAÇ BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ SİGORTA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Araç hasar kaydı sorgulama için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından hazırlanmış olan SMS servisinden yararlanılması gerekmektedir. SMS servisi ücretli bir servis olduğu için vatandaşların yapacağı araç hasar kaydı sorgulama işlemleri için ödeme yapması gerekmektedir. Telefonlar üzerinden gerçekleştirilen araç tramer kaydı sorgulama işlemlerinde ücretlendirme de telefon hatları üzerinden yapılmaktadır. Bu açıdan sorgulama yapacak vatandaşların hatlarında gerekli bakiyenin olması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Araç tramer kaydı sorgulama işlemleri için aracın plakasının yazılarak 5664’e gönderilmesi gerekmektedir. Yapılacak bu talep sonrasında ilgili aracın tüm kaza bilgileri mesaj olarak sorgulama yapan kişiye gönderilmektedir. Bu açıdan dakikalar içerisinde araç hasar kaydı sorgulama işlemleri sonuçlandırılabilmektedir. Üstelik SMS aracılığı ile sunulan araç hasar kaydı sorgulama hizmeti sayesinde ihtiyaç duyulan her an araçların kaza durumu hakkında mesaj atarak bilgi alınabilir.

Araç hasar durumunun yanında araçlarda değişen parça olup olmadığı da sorgulanabilmektedir. Bu tip sorgulamalar için vatandaşların Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi üzerinden diğer sorgulama seçeneklerini öğrenmesi ve uygun şablona göre mesaj atarak talepte bulunması gerekmektedir. Bu sayede kolay bir şekilde bilgi alarak araçlar hakkında detaylara ulaşılabilir.

Haberin Devamı