Gazete Vatan Logo

Araç Sorgulama Hizmeti İle HGS Sorgulama Ve Trafik Cezası Sorgulama

Araç sorgulama hizmetleri ile araçlar hakkında HGS sorgulama ve trafik cezası sorgulama işlemleri yapılmaktadır. Araç sorgulama hizmet adımları ve diğer HGS trafik cezası işlemleri için yazımıza bakınız.

Araç Sorgulama Hizmeti İle HGS Sorgulama Ve Trafik Cezası Sorgulama

Araçların hakkında tüm işlemler online olarak sorgulama açılmış durumdadır. Vatandaşların hangi bilgiyi öğrenmek istiyorsa, ilgili hizmetin seçilmesi yeterli olacaktır. Hizmetin seçilmesi sonrasında araç ile ilgili öğrenilmek istenen bilgi ekranda yer alacaktır. Araç sorgulama için sunulan hizmetlerin bazıları SMS servisi aracılığı ile kullanıma sunulduğu için kişilerin online olarak değil, cep telefonları üzerinden ilgili araç sorgulama işlemlerini yapması gerekmektedir. Fakat bu tür hizmetler ücretli olduğu için her bir işlem için 4 TL gibi bir işlem ücretinin verilmesi gerekmektedir.

ARAÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS BAKİYE SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ SİGORTA SORGULAMA

Araç sorgulama konusunda ücretsiz ve en çok kullanılan hizmet, e devlet kapısı üzerinden sunulan araç sorgulamahizmetidir. İlgili araç sorgulamahizmetindearaçların çalıntı olup olmadığı, araç üzerinde herhangi bir rehin durumunu olup olmadığı görülebilmektedir. Bu bakımdan alınacak araçlar için yapılacak olan bu araç sorgulama, vatandaşlara büyük bir fayda sağlayacaktır. Sizler de araç sorgulama yaparak almayı düşündüğünüz araçlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Araç sorgulama dışında araçlar hakkında yapılacak diğer bir işlem ise HGS sorgulama ve trafik cezası sorgulama işlemleridir.

Haberin Devamı

Araçlar için gerekli personel tarafından verilen cezalar, online olarak sorgulanabilmekte ve ceza hakkında detaylı bilgi alınabilmektedir. Bu bakımdan eğer cezanızın olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız sizler de HGS sorgulama ve trafik cezası sorgulamaişlemleriniyapabilirsiniz. Yapacağınız bu hizmetlerde araç plakasını yazmanız yeterli olacaktır. Yazacağınız plaka ile ilgiliyapılacak olan trafik cezası sorgulama sonucu ekranda yayınlanarak ceza bilgileri paylaşılacaktır. Tüm vatandaşların yararlanabileceği araç HGS sorgulama ve trafik cezası sorgulama işlemlerinde ilgili sorgulama hizmetinde sizden istenen bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Bu işlemler için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin resmi sitesini de ziyaret edebilirsiniz. Araç hasar durumu, değişen parça ve kasko gibi sigorta işlemlerini ilgili siteden yapabilirsiniz.

Haberin Devamı