Gazete Vatan Logo

Araç Plaka Sorgulama Ve Sigorta Suiistimal İhbar Girişi

Araç plaka sorgulama yaparak sigorta durumunuz hakkında bilgi alabilir, sigorta suiistimal ihbarında bulunabilirsiniz. Araç sorgulama ile ilgili detaylara araç sorgulama yazısının devamından ulaşabilirsiniz.

Araçlarda meydana gelen kazalarda sigorta şirketleri yaşanan hasarı maddi olarak karşılamaktadır. Fakat bu tür durumlarda vatandaşların çeşitli suiistimaller de bulunması mümkündür. Araçlarda meydana gelen kazaların nasıl gerçekleştiğine dair yapılan yanlış beyanlar için vatandaşların kişileri ihbar etmesi mümkündür. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sağlanan ihbar hizmeti sayesinde sizlere de bu tür durumlara karşı önlem alabilir ve vatandaşların yaptığı yanlış ve hatalı davranışlarda sigorta suiistimal ihbarında bulunabilirsiniz.

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

Özellikle yaptığınız kazalar ile ilgili yapılan yanlış bilgilendirmeler için belirtilen hizmetten yararlanabilirsiniz. Detaylı bir şekilde bilgilerin istendiği formu doldurmanız yeterli olacaktır. Üstelik kişisel kimlik bilgilerinizin paylaşılması da engellendiği için sizin güvenliğiniz de sağlanacaktır. Bu bakımdan herhangi bir güven sorunu yaşamadan ihbarda bulunabilirsiniz.

Araç plaka sorgulama denildiğinde araçlar ile ilgili sunulan çeşitli hizmetler akla gelse de bu alanda en çok talepte bulunan hizmet araç hasar kaydı sorgulamadır. Vatandaşların araçların hasar durumu hakkında bilgi almak için tercih ettiği araç sorgulama da yine Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulmaktadır. Yapacağınız sorgulamalar ile birlikte araçlarda herhangi bir hasarın olup olmadığını öğrenebilmeniz mümkündür. Araç plaka sorgulama yaparken SMS servislerinden de yararlanabilirsiniz. Araç plakasını yazarak 5664 numarasına kısa mesaj atmanız yeterlidir. Böylece araç sorgulama talebinin ardından tarafınıza ilgili aracın hasar bilgisi mesaj ile detaylı şekilde iletilecektir.

Haberin Devamı

Araç sorgulama alanına giren sigorta suiistimal ihbar girişi dahil olmak üzere pek çok işlemden ücretsiz olarak yararlanabilmeniz mümkündür. Online olarak sunulan hizmetlerden ilgili sayfalara giriş yaparak yararlanabilirsiniz. Ayrıca sadece başka araçlar için değil kendi aracının içinde yapacağınız sorgulamalar ile birlikte poliçe sorgulama, trafik sigortası sorgulama gibi, hizmetlerden yararlanarak bilgi alabilmeniz mümkündür. Böylece internet üzerinden araç sorgulama konusunda büyük bir imkan sağlanmış durumdadır.

Haberin Devamı