Gazete Vatan Logo

Araç Plaka Sorgulama İle Tramer Ve Hasar Kaydı Bilgileri

Araç plaka sorgulamayaparakaraçlarınız hakkında hasar kaydı bilgisi alabilirsiniz. Araç plaka sorgulama nasıl yapılır? Araç sorgulama ile öğrenebileceğiniz bilgileri haberde bulabilirsiniz.

Araçların plakaları üzerinden tüm işlemler kayıt altına alınmaktadır. Böylece araçlar ile ilgili bilgi edinilmesi gerektiğinde plaka üzerinden sorgulama yapılması yeterli olmaktadır. Eğer siz de herhangi bir araç ile ilgili bilgi almak istemiyorsanız, almak istediğiniz bilgiye göre sunulan hizmetlerden yararlanabilir ve kolay bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Araç plaka sorgulaması konusunda tercih edebileceğiniz en önemli portal, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’dir. Araç sorgulamadan sigorta bilgilerine kadar tüm bilgileri tek bir çatı üzerinden sunan ilgili kaynak sayesinde sizler de araç plaka sorgulama yapabilir ve kolay bir şekilde işlemlerinizi yapabilirsiniz

ARAÇ SORGULAMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

TRAFİK CEZASI SORGULAMA

ARAÇ BORÇ SORGULAMA

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Araç hasar kaydı sorgulama için tercih edeceğiniz Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, SMS servisi ile hizmet vermektedir. Bu nedenle telefonlarınızın mesaj bölümüne yazacağınız mesajlar ile birlikte araç plaka sorgulama yapabilirsiniz. Araç plaka sorgulama yapmak için aracın plakasını yazmanız ve 5664’e göndermenizyeterlidir. Böylece araç hasra bilgisi cebinize gelecektir. Fakat sunulanhizmetler için belli mesaj şablonları oluşturulmuştur. Bu nedenle araç plaka sorgulama gibi sorgulamahizmetlerinden yararlanmanız için şablonlara uygun mesaj atmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi üzerinden sunulan pek çok araç sorgulama hizmeti bulunmaktadır. Sadece araç hasar kaydı sorgulama değil, araçta değişen parçanın olup olmadığı, kasko durumu, sigorta durumu, kaza tespit tutanağı gibi araçlar ve sigorta ile ilgili tüm hizmetlerin sunulduğu Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi sitesi, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek yeterliliktedir.

Araç plaka sorgulama dışında sunulan hizmetlerden de yararlanmak ve mesaj yollamak için kullanmanız gereken şablonları öğrenmek için kurumun sitesine giriş yapmanız yeterli olacaktır. Böylece SMS sorgulamaları konusunda her hizmet için ayrı ayrı bilgi alabilir ve aldığınız bilgiler doğrultusunda mesaj göndererek araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı