Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Kaydı Sorgulama VeHGS Borç Sorgulama İle Trafik Cezası Ödeme

Araç hasar kaydı sorgulama ve tramer sorgulamaları sigorta bilgi merkezinden yapılmaktadır. Araç hasar kaydı bilgisi ile HGS borç sorgulama ve trafik cezası ödeme detayları için haberimizi inceleyiniz.

Araç Hasar Kaydı Sorgulama VeHGS Borç Sorgulama İle Trafik Cezası Ödeme

Devletin kurumları, hizmet alanlarına göre internet üzerinden de hizmet vermeye başlamış ve böylece kişilerin online olarak sorgulama yapması, bilgi alması ve kurumlar giderek yapacağı işlemleri yapabilmesi mümkün kılınmıştır. Bu konularda en çok hizmet alınan sektörlerden birisi de trafiktir. Trafikteki sigorta, ceza, muayene ve diğer mevzuatlar ile ilgili bilgi almak isteyen ya da işlem yapmak isteyen vatandaşlar sunulan hizmetler üzerinden işlemlerini yapabilmektedir. Bu doğrultuda en çok yararlanılan hizmetaraç hasar kaydı sorgulama işlemi olmaktadır. Yeni araç almak isteyen vatandaşların yapabileceğiaraç hasar kaydı sorgulama sayesinde araçların kazalı olup olmadığı kolay bir şekilde görüşebilmektedir.

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Araç Hasar Kaydı Sorgulama

Araç hasar kaydı sorgulamasonuçları sigorta firmaları tarafından sağlanan resmi bilgiler olduğu için öğrenilen bilgilerin tümü gerçektir ve herhangi bir güven problemi yaşamanıza da bu bakımdan gerek yoktur. Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini SMS servisi üzerinden araç plakasını 5664’e göndererek yapabilirsiniz. Online olarak sorgulama yaparak araç hasar kaydı sorgulama yapmanız mümkün değildir. Bu nedenle araç hasar kaydı sorgulama işlemlerinde Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan ve SMS aracılığı ile vatandaşların yararlanabileceği araç hasar kaydı sorgulamahizmetinden yararlanmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

HGS Borç Sorgulama Ve Trafik Cezası Ödeme

İlgili hasar kaydı yanında HGS borç sorgulama ve trafik cezası ödeme yapabilirsiniz. Üstelik sadece HGS’ye özgü olarak değil, trafikte alınan tüm cezalar için hem trafik cezası ödeme hem de trafik cezası sorgulama imkanı bulunduğu için sorgulama sonrasında cezanızı ödeyerek erken ödeme indiriminden de yararlanabilirsiniz. Bu konuda Emniyet Genel Müdürlüğü ile GİB online portaldan yararlanmanız gerekmektedir. Ödemelerde kredi kartı kullanılmasına rağmen herhangi bir komisyon alınmamaktadır. Bu nedenle kart üzerinden güvenli bir ödeme yapabilirsiniz.

Haberin Devamı