Gazete Vatan Logo

Apple Watch Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?

Apple'ın CEO'su Tim Cook, Apple Watch'un Haziran ayında daha fazla ülkede piyasaya sürüleceği müjdesini verdi. Bu ülkeler arasında Türkiye de bulunabilir.

Ön sipariş döneminin açıldığı ilk 24 saatte 1 milyona yakın satan ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmesinin ardından neredeyse stokları tükenen Apple Watch ile ilgili şirketin en yetkili ismi Tim Cook'tan bir açıklama geldi.

Apple'ın talebi karşılamak için üretim hacmini artıracağını belirten Cook, Türk kullanıcıları yakından ilgilendiren bir açıklamada da bulundu.

Cook, Apple Watch'un Haziran ayının sonlarında daha fazla ülkede satışa çıkacağı müjdesini verdi. Cook, bu ülkelerin adını açıklamasa da Türkiye'nin söz konusu listede yer alabileceği düşünülüyor.

Geçtiğimiz dönemde Apple'ın aldığı karar çerçevesinde Türkiye, 'Apple Ülkeler Ligi'nde bir üst seviyeye çıkmış ve bu sayede iPhone 6 ve 6 Plus'ın piyasaya sürüldüğü 2'nci grup ülkeler arasında yer almıştı. Daha şimdiden Android akıllı saatlerin bir yıllık satış rakamını geride bırakan Apple Watch Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Birleşik Krallık ve ABD'de satılıyor.

ABD'de 350 dolardan başlayan fiyatlarla satılan akıllı saattin Türkiye fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Haberin Devamı