Gazete Vatan Logo

Apple Watch satışları rekor kırabilir

Apple Watch satışlarının sadece son çeyrekte 6 milyonu bulması bekleniyor. Eğer bu durum gerçekleşirse Apple Watch yıl genelinde 12 milyon satış rakamına ulaşacak.

Apple Watch satışları rekor kırabilir

Satışa sunulur sunulmaz akıllı saat dünyasının tartışmasız bir numarası olan Apple Watch, analistlerden gelen son bilgilere göre bu yıl 12 milyon adet satabilir. FBR & Co analistlerinden Daniel Ives yayınladığı son raporda Apple Watch’un yılın sonra çeyreğinde 6 milyon satış rakamına ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Eğer bu durum gerçekleşirse Apple Watch 2015 yılı içerisinde 12 milyon adet satışa ulaşacak anlamına geliyor.

Analiste göre giyilebilir cihazlar pazarı önümüzdeki üç yıl içerisinde 20 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşacak. Bu durum Apple için büyük bir fırsat, zira şirketin ilk akıllı saati satış rakamları dikkate alındığında rakiplerinin bir hayli önünde.

Mali çeyrek raporlarında iPhone, iPad, iPod ve Mac satışlarına açıklık getiren Apple, ilk akıllı saati Apple Watch’ın şu ana dek elde ettiği satış rakamlarını henüz paylaşmadı. Apple Watch’un satış rakamları değerlendirilirken analistlerden gelen veriler ön planda tutuluyor.

Son olarak Apple Watch’un Türkiye fiyatlarına buradan göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Apple Watch satışları rekor kırabilir

Xiaomi Redmi Note 3 ilk kamera örnekleri ve parçalanmış görüntüleri