Gazete Vatan Logo

Apple iPhone 8'in özellik ve fiyatlarıyla ilgili önemli iddia!

Apple markasının 10. yılına özel olarak çıkaracağı iPhone 8 ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Ayrıca iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın da fiyatlarının belli olduğu söylendi. İşte merak edilen iPhone iddialarının detayları...

Apple iPhone 8'in özellik ve fiyatlarıyla ilgili önemli iddia!

OLED ekranlı tasarlanması beklenen iPhone 8’in satış fiyatıyla ilgili bilgiler internete sızmaya başladı. yeni detaylar ortaya çıktı. UBS analisti Steven Milunovich’ın aktardığı bilgilere göre yeni iPhone fiyat ve özellikleri belli olsa da henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni iPhone'lar ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

RESMİ BİLGİLER EYLÜL'DE BELLİ OLACAK

UBS analisti Steven Milunovich’ın aktardığı bilgiye göre OLED ekranlı ve 64 GB dahili hafızalı iPhone 8 Amerika’da 850 veya 900 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu fiyatın kısa bir süre önce tanıtılan Galaxy S8+’ın fiyatına yakın olduğunu söylemek mümkün. Milunovich’in tahminine göre iPhone 8’in 256 GB hafızalı modeli 950-1.000 dolar fiyat aralığında olacak. Apple’ın bilindiği üzere bu yıl iPhone’un 10.yıl dönümüne özel olacak iPhone 8 ile birlikte iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ı da tanıtması bekleniyor.

Bu telefonların satış fiyatlarının sırasıyla 649 dolar ve 749 dolar olacağı konuşuluyor. iPhone’un 10. yıl dönümüne özel olacağı iddia edilen iPhone X namıdiğer iPhone 8’in beklenen özellikleri ise şöyle; 5,8 inçlik OLED ekran, A11 işlemci ve 3 GB RAM. Ana ekran tuşunun ekrana entegre edileceği belirtilen telefonda tamamen kablosuz şarj teknolojisinin kullanılacağı dile getiriliyor. iPhone 7’den daha ince bir gövdeyle gelmesi beklenen iPhone 8’de daha gelişmiş kameranın da yer alması bekleniyor. Daha uygun fiyata satılacak iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın ise tasarımsal açıdan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’a benzeyeceği ve ekranında OLED yerine IPS LCD panelin kullanılacağı ifade ediliyor. iPhone 8 ile ilgili bilgilerin resmiyete kavuşması için Eylül ayına kadar beklememiz gerekiyor.

Haberin Devamı