Gazete Vatan Logo

Apple'ın kablosuz şarj ünitesi sızdı

Apple'ın kablosuz şarj ünitesi sızdı

Apple Watch'un şarj ünitesi saatin küçük bir manyetik disk üzerine oturtulmasıyla çalışmasına rağmen üçüncü parti şarj çözümleri, saatin dik durmasına izin vererek daha zarif ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Sızan yeni görüntüler, Apple'ın kendine özgü bir şarj standı üzerine çalıştığını gösteriyor.

9to5Mac ve grobgebloggt.de tarafından yayınlanan görüntülerdeki ürünün Apple'ın kablosuz şarj ünitesi olduğu iddia ediliyor. Stand, Apple Watch kullanıcılarının saati dik konumda veya bazı fotoğraflarda görüldüğü gibi yüzü yukarı gelecek şekilde oturtmalarına izin verebiliyor.

Görüntülere bakıldığında şarj ünitesinin merkezinde dairesel, yerleşik bir manyetik şarj diskinin yer aldığı görülüyor. Yan tarafına bağlanan Lightning kablodan güç alan kablosuz şarj standının "başucu modu" (nightstand mode) saatin dikey pozisyonda şarj edilebilmesine olanak sağlayacak.

Apple'ın yeni kablosuz şarj ünitesinin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor. Ancak kutunun üzerinde yer alan fiyat etiketine göre ürün 100 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Chip Online