Gazete Vatan Logo

Apple Geliştiriciler Konferansı başlamadan sızdırılan görüntüler!

Mac OS X 10.10 Yosemite''den ilk ekran görüntüleri gelmeye başladı bile

Apple''ın her yıl düzenlediği Geliştiriciler Konferansının bu yılki lansmanına saatler kalmışken yeni nesil Mac OS işletim sistemi X 10.10 Yosemite''den ilk görüntüler gelmeye başladı bile.

Mac OS X 10.10 Yosemite''nin iOS işletim sistemine giderek benzediğini söylersek yanlış bir yorum yapmayacağımızı düşünmekteyiz. iOS 7 ile birlikte kullanıcılara sunulan Control Center benzeri bir yapıın Mac OS işletim sistemi X 10.10 Yosemite''ye de geldiğini sıdırılan fotoğraflardan anlayabiliyoruz. Ekranın hem sağına hem soluna getirilen bu bildirim çubuklarının Wi-Fi, Bluetooth, PC kapama, yeniden başlatma, ekran görüntüsü alma gibi özelliklerinin yanında takvim ve ajanda ulaşımı, not alma gibi acil gereklikler için yapıldığını görmekteyiz.

Safari Web Broser''ın da iPad''in Safari yazılımdaki ikonlara benzediğini aşağıdaki fotoğrafa bakıp rahatlıkla söyleyebiliriz diye düşünüyoruz.

Quick Look adı verieln özel bir arama sayesinde menü tuşuna bastığınızda direkt arama kutusu karşımıza çıkabiliyor. Bu özellik bizim gibi PC''de çok fazla belge döküman ve fotoğraf bulunduran kişiler için tek kelimeyle can kurtarıcı bir özellik olmuş.

Haberin Devamı

Gelişmeler resmiyete dökülünce daha detaylı bilgileri sizlere bu satırlardan suncağız.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Apple Geliştiriciler Konferansı başlamadan sızdırılan görüntüler!

WD Blue UltraSlim 500GB (WD5000MPCK) İnceleme