Gazete Vatan Logo

Apple'dan yeni uygulama: Clips

Apple'ın bugün ürün güncelleme dışında? bir sürprizi daha vardı. Şirket uzun süredir gündemde olan video düzenleme uygulaması Clips'i resmen açıkladı. İşte Apple'ın yeni uygulaması Clips'in özellikleri...

Apple'dan yeni uygulama: Clips

Apple, bugün yeni iPad ve iPhone güncellemelerinin yanısıra bir de yeni uygulaması olan Clips'i tanıttı. Şirkete göre, Clips ile kullanıcılar, iPhone ve iPad'de etkileyici videolar oluşturabilecekler.

Clips ile medya dosyalarınızı birleştirin

Clips, kullanıcıların videoları, resimleri ve müzikleri bir videoda birleştirerek iMessage, Facebook ve Instagram gibi platformlarda paylaşmalarını sağlayacak. Kullanıcılar, yalnızca seslerini kullanarak "Canlı Başlıklar" adı verilen animasyonlu başlıklar oluşturabilecek ve çizgi roman filtreleri, konuşma balonları, şekiller ve animasyonlu posterler gibi efektleri uygulayabilecekler.

Apple'ın Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Susan Prescott, Clips'in Phone ve iPad kullanıcılarının video ile kendilerini ifade etmenin yeni bir yolunu sunacağını söyledi. Ayrıca Clips için tasarlanan efektler, filtreler ve yeni Canlı Başlıkların herkesin sadece birkaç dokunuşla mükemmel görünen videolar oluşturmasını sağlayacağını belirtti.
iOS kullanıcıları, içeriği doğrudan Clips'in içine kaydedebilecekler. Fotoğraf albümünden video ve fotoğraf ekleyebilecekler. Clips, Nisan ayından itibaren iOS 10.3 yüklü iOS cihazlarında kullanılabilecek.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı