Gazete Vatan Logo

Apple’dan Android’i kızdıracak video

Apple, geçen yıl Android işletim sistemine gönderme yaptığı video serisine bu yılda devam ediyor. Apple'ın yayınladığı yeni video serilerinde en dikkat çekeni, Google Play’in güvensizliğini hedef alan videosu oldu.

Apple’dan Android’i kızdıracak video

iOS ve Android arasında yıllardır yaşanan kıyasıya rekabet, Apple’ın son yayınladığı video serileri ile daha kızışacak gibi görünüyor. Android işletim sisteminin hedef alındığı video serilerini izlemek oldukça eğlenceli.

Your store – App store

Apple’ın ilk yayınladığı videonun teması your store – app store. Google Play’de yer alan uygulamaların kalitesiz olduğunu ve bu yüzden kullanıcıların elinde patladığını vurgulayan Apple, kendi uygulama marketi olan App store’un daha zengin ve kaliteli içeriklere sahip olduğundan bahsediyor.

Your phone - iPhone
Diğer reklam filminde ise your phone – iPhone temasını işleyen Apple, bu videoda A11 Bionic işlemcinin bir özelliği olan ve iPhone 8 Plus ile iPhone X modellerinin kamerasında yer alan portre efekti özelliğini ele alıyor.
Apple geçtiğimiz yıl yayınladığı video serilerinde de iPhone’ların diğer telefonlardan hızlı ve güvenli olduğundan bahsetmişti.