Gazete Vatan Logo

Apple''dan büyük atak sonunda geliyor mu?

Apple yine devrim niteliğinde yeniliklerle geliyor

Geleceğin yeni teknolojisinin akıllı saatler olduğundan bu teknolojide çıkacak ilk cihazın çok ilgi göreceğini tahmin etmek zor olmayacak. Apple iPhone ile ilk dokunmatik telefonu duyurarak bir devrime imza atmıştı. Bunlardan önceki iPod gibi orijinal ve tam anlamıyla Apple çizgisini belirleyecek yeni bir cihaz bekleniyor.

Özellikle Apple’ın son dönemlerde karizmasını kaybetmeye başladığını düşünürsek, yeni bir teknoloji üzerinde olduğunu tahmin etmek zor değil. Peki bu yeni teknoloji ne olacak. Apple iyi ürünlerini pahalı etiketlerle bugüne kadar satmayı başardı.

Yeni teknolojik söylentiler arasında bulunan akıllı saatlerin Apple’ın yeni kozu olacağı düşünülüyor. iWatch’ların gelecek seneye çıkması beklenirken Apple’ın 100 mühendisinin çalıştığı bu alanda 79 patent aldığı ortaya çıktı. 2003 yılından beri ara ara söylentileri çıkan iWatch hakkında bilgiler çoğalırken fiyatı da en çok merak edilen konulardan biri oldu.

Patentlerle beraber 6 milyar doların iWacth üzerinde harcandığı düşünülüyor. Bunların yanı sıra Google Glass teknolojisinden sonra teknolojinin nereye gittiği az çok belli. Yeni iWatch’ların çok ses getirmesi bekleniyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Galaxy Note 2 vs Alcatel One Touch

Haberin Devamı