Gazete Vatan Logo

AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? MEB açıkladı...

AÖL sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce adayın merak ettiği AÖL telafi sınavına dair bilgileri haberimizde derledik. MEB'ten AÖL'ye ilişkin önemli bir açıklama da geldi.

AÖL telafi sınavı ne zaman yapılacak? MEB açıkladı...

AÖL sınavı ile ilgili pek çok soru kafaları karıştırıyor ve yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. AÖL telafi sınavına hangi adaylar girecek, sınav ne zaman gerçekleşecek? İşte tüm ayrıntılar...

AÖL TELAFİ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?
Milli Eğitim Bakanlığı resmi açıklamasına göre AÖL 2.dönem telafi sınavı 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30'da düzenlenecek.

MEB'DEN AÖL TELAFİ SINAVI DUYURUSU GELDİ

"Açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmıştır.

4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacaktır.

Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacaktır. Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haberin Devamı