Gazete Vatan Logo

AÖL soru ve cevapları yayınlandı! AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) soru ve cevapları yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından AÖL sınav soru ve cevapları öğrencilere duyuruldu. Öğrenciler AÖL sınav soru ve cevaplarını aol.meb.gov.tr/ adresinden öğrenebilecekler...

AÖL soru ve cevapları yayınlandı! AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL soru ve cevapları MEB tarafından açıklandı. Öğrenciler AÖL soru ve cevaplarını aol.meb.gov.tr/ bağlantısından kolayca öğrenebilecekler. Peki AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Zorunlu veya isteğe bağlı olarak eğitimine açıköğretimde devam eden öğrenciler, 1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL 3. dönem sınavlarına girdi. Sınava çalışarak istediği krediyi almak için azim gösteren öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla beklemeye başladı. MEB'in yayımladığı takvime göre 2016-2017 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınav sonuçları 31 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

AÖL SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

2017 Açık lise sınav sonucunu http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak. Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. (Sınav sonucu henüz açıklanmadığı için bağlantı linki şuan aktif değil)

Haberin Devamı