Gazete Vatan Logo

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (7-8 Ocak)

AÖL birinci dönem sınavı 7-8 Ocak'ta gerçekleştirildi. AÖL sınav sonuçları ise heyecanla beklenmeye başladı. AÖL ikinci dönem sınavı için kayıtlarsa 13 Ocak'ta başladı. İşte AÖL sınavı ile ilgili tüm detaylar...

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (7-8 Ocak)

AÖL sınav sonuçları henüz açıklanmadı, sınav takvimine göre 30 Ocak'ta açıklanması bekleniyor. AÖL 2. dönem sınavı için kayıtlar ise 13 Ocak'ta başladı ve 3 Şubat'a kadar devam edecek. AÖL'nin resmi sitesinde yaptığı önemli duyuruya ve kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

AÖL'NİN ÖNEMLİ DUYURUSU:

"Açık Öğretim Lisesi WEB Sitemizde sistemsel bir sorun yaşanmaktadır. Bu nedenle Açık Öğretim Lisesi WEB sitemize giriş için adres çubuğuna http://aol.meb.gov.tr yazılması gerekmektedir."

AÖL İLK KAYIT KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

KAR SEBEİYLE TELAFİ SINAVI YAPILACAK
Kardan dolayı öğrencilerin mağdur olması nedeniyle sınava giremeyenler için ikinci bir hak tanınacağı duyuruldu. Açıklamada bulunan MEB yetkilileri sınav takvimindeki sıkışıklık sebebiyle genel bir erteleme yapamadıklarını belirtti. Yetkililer, İstanbul'da kar nedeniyle sınava giremeyen öğrenciler için telafi sınavı hakkı verileceğini söyledi.