Gazete Vatan Logo

AÖL sınav sonuçları açıklandı! Açık lise sınav sonucu sorgulama...

Adayların merakla beklediği haber geldi ve AÖL sınav sonuçları açıklandı. 9-10 Aralık'ta gerçekleşen AÖL sınavının sonuçlarını haberimizden sorgulayabilirsiniz. İşte açık lise sınavına dair merak edilen tüm bilgiler...

AÖL sınav sonuçları açıklandı! Açık lise sınav sonucu sorgulama...

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusuydu ve müjdeli haber geldi. Binlerce aday 9-10 Aralık tarihlerinde düzenlenen AÖL sınavında ter dökmüştü. İşte açık lise sınav sonuçlarını haberimizden sorgulayabilirsiniz.

AÖL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AÇIK LİSE SINAV SORULARI VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

9-10 Aralık tarihinde gerçekleştirilen Açıköğretim sınavının soruları ve cevapları yayınlandı. AÖL sınavına giren binlerce öğrenci ise soruları ve cevapları araştırmaya tüm hızla devam ediyor. AÖL sınav soruları ve cevaplarına "http://aol.meb.gov.tr/" internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi, 1992 yılında Film Radyo ve Televizyon Eğitim Başkanlığı bünyesinde kurulmuştur. 2011 yılında 14 Eylül 2011 tarih ve 652 sayılı kanun hükmüylü birlikte Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesine bağlanmıştır.

Açık Öğretim Lisesi, uzaktan eğitim teknolojilerini kullanarak lise öğrenimi veren ve bu hizmeti merkezi sistemle yürüten bir kuruluş olarak göreve başlamıştır.

Haberin Devamı