Gazete Vatan Logo

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖL sınav giriş belgesi sorgulama...

AÖL sınav giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı. AÖL sınavına sayılı günler kala binlerce öğrenci AÖL sınav giriş belgesinin nasıl sorgulandığını öğrenmek istiyor. İşte merak edilenler...

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖL sınav giriş belgesi sorgulama...

AÖL sınavı 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Binlerce aday AÖL sınav giriş yerlerini merak etmeye başladı. AÖL sınav giriş belgesini sorgulamak isteyenler açıklandığında "aöl.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖL sınav yeri sorgulaması Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) resmi sayfası üzerinden gerçekleşiyor. Fakat AÖL sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Açıköğretim lise sınav giriş yerleri, sınav tarihinden bir kaç gün önce açıklanması bekleniyor.

AÇIKÖĞRETİM LİSE SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖL 1. dönem sınav giriş yerleri aöl.meb.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyurulacak. Adaylar AÖL sınav giriş belgesini internet üzerinden sorgulayabilecek.

KKTC'DE SINAVA GİRECEKLER İÇİN MEB'DEN UYARI

9-10 Aralık tarihinde Türkiye ile birlikte KKTC'de de düzenlenecek olan AÖL sınavları için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Sınav saatlerinin Türkiye'ye göre değişkenlik göstereceğini açıklayan MEB, 9 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 1. oturumun saat 08.30'da, 2. oturumun ise 13.00'da gerçekleşeceğini açıkladı. 10 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan 3.oturum ise sabah saat 08.30'da başlayacak.

Haberin Devamı