Gazete Vatan Logo

AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL ders seçimi...

AÖL ek sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL ek sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldukça merak ediliyor. Öğrenciler tarafından merak edilen bir diğer konu ise AÖL ders seçimi oldu.

AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL ders seçimi...

7-8 Ekim tarihlerinde uygulanan AÖL sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Binlerce öğrenci AÖL sınav sonuçları ve ders seçiminin ne zaman gerçekleşeceği sorularının yanıtlarını merak ediyorlar. İşte AÖL sınav sonuçları ve ders seçimine ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

AÖL EK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Ekim Cumartesi günü saat 09.30'da 1. oturumu gerçekleşen sınavın ardından 2. oturum aynı gün 14.00'da gerçekleşmiş ve 3. oturumu 8 Ekim Pazar günü saat 09.30'da sona ermişti. AÖL ek sınav sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi tarafından henüz tarih verilmedi. Sonuçların kısa sürede açıklanması bekleniyor.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ EK SINAV OLACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı bu konu hakkında henüz bir bilgilendirme yapmadı.

AÇIK LİSE DERS SEÇİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?
Açık Lise ders seçimiyle ilgili bilgi veren Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi internet sitesinde şu bilgilere yer verdi;
KAYIT YENİLEME işlemini gerçekleştiren öğrencilerimiz 7-8 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak olan EK SINAV SONUÇLARI SİSTEME AKTARILDIKTAN SONRA ders seçimlerini yapabileceklerdir. İLK KAYIT yaptıran öğrencilerimizin ise ders seçimleri OTOMATİK olarak yapılacaktır.

Haberin Devamı