Gazete Vatan Logo

AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınav yerleri belli oldu mu?

AÖF üç ders sınavı için geri sayım sürüyor. Mezun olmak isteyen öğrenciler üç derse kadar kalan derslerini bu sınav yardımıyla verebilecekler. Peki AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak.

AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınav yerleri belli oldu mu?

AÖF üç ders sınavları için meraklı bekleyiş sürüyor. AÖF üç ders sınavları için en fazla merak edilen konu ise sınav yerleri oldu. İşte AÖF üç ders sınavının yapılacağı tarih ve sınav yerleri...

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

AÖF final sonuçlarının ardından öğrenciler mezun olabilmek için kalan dersleri için de sınava girecekler. Tek ders sınavı olarak uygulanan sınavlar alınan karar ile üç ders sınavına çevrilmişti. Adaylar 22 Temmuz 2017'de üç ders sınavına girecekler.

AÖF 3 ders sınavı giriş yerleri ise sınava bir hafta kala http://aof.anadolu.edu.tr adresinde erişime açılacak. AÖF sınav giriş belgesini yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

Üç ders sınavına girebilmek için şartlar nelerdir?

Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmek için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kayıt yaptırması gerekiyor. Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı da hatırlatıldı.

Haberin Devamı

Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise ‘Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları dikkate alınarak değerlendirilecek.