Gazete Vatan Logo

AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? (2018 AÖF Bahar Dönemi)

AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. 2018 yılı AÖF Bahar Dönemi vize sınavları hafta sonu gerçekleşti. Milyonlarca kişinin ter döktüğü AÖF sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise merak konusu...

AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? (2018 AÖF Bahar Dönemi)

AÖF vize sınavları 14-15 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. Şimdi ise milyonlarca AÖF adayının gözü sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağına çevrildi. İşte AÖF sınavı hakkında merak edilen tüm bilgiler...

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

AÖF sınavlarının soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav tarihinden itibaren üç gün içerisinde sisteme girilen AÖF soruları ve cevapları için öğrencilerin AÖF sistemine öğrenci girişi yaparak sorgulaması gerekiyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE BELLİ OLACAK?

Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde adaylara duyuruluyor. Sınav sonuçları adreslere postalanmıyor. AÖF vize sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar AÖF resmi internet sitesi üzerinden öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.

AÖF FİNAL SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK!

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Haberin Devamı

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.