Gazete Vatan Logo

AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçları sorgulama

AÖF güz dönemi vize sınavı 25-26 Kasım'da yapıldı. Hemen arkasından AÖF adayları soru ve cevapları merak etmeye başladı. Diğer yandan AÖF sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı da merak konusu oldu.

AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçları sorgulama

AÖF sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu. Binlerce AÖF adayı AÖF soru ve cevaplarını merak edip araştırıyor. Peki 25-26 Kasım'da gerçekleşen sınav konusunda güncel durum nedir? Sonuçlar açıklandı mı?

Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.
25-26 Kasım'da yapılan AÖF vize sınavlarının soruları ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. Soru ve cevapların bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor.
AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
AÖF sınav sonuç, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.
SINAV SONUÇ İTİRAZI
Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
MAZERET SINAVI
Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Haberin Devamı