Gazete Vatan Logo

AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AÖF güz dönemi ara sınav tarihi...

AÖF güz dönemi ara sınavının ne zaman düzenleneceği merak edilen konular arasında yer alıyor. AÖF öğrencileri yeni dönem sınavlarının hangi tarihte belli olacağını araştırmaya başladı. İşte konuya dair detaylar...

AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AÖF güz dönemi ara sınav tarihi...

AÖF sınavlarının hangi tarihlerde düzenleneceği belli oldu. AÖF sınavı için giriş yerlerinin nasıl ve nereden sorgulandığı da haberimizde yer alıyor.

AÖF SINAV BELGESİ NASIL ALINIR?

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonuna T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak veya AÖF bürolarından alabilir. Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir.

Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadır. Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdır. Sınav Giriş Belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı yapılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Haberin Devamı