Gazete Vatan Logo

AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF vize sınavları

AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. AÖF vize sınavları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Milyonlarca adayın katıldığı AÖF sınavının soru ve cevapları yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF vize sınavları

AÖF Bahar Dönemi vize sınavları sonrasında soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağı merakla araştırılmaya başlandı. MEB, AÖF dönem sonu sınavları için ise önemli bir açıklamada bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınavlarının soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav tarihinden itibaren üç gün içerisinde sisteme girilen AÖF soruları ve cevapları için öğrencilerin AÖF sistemine öğrenci girişi yaparak sorgulaması gerekiyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE DUYURULACAK?

Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde adaylara duyuruluyor. Sınav sonuçları adreslere postalanmıyor. AÖF vize sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar AÖF resmi internet sitesi üzerinden öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.

AÖF FİNAL SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Haberin Devamı

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.