Gazete Vatan Logo

AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, sınav giriş yerlerini merak ediyor. AÖF Güz Dönemi sınav tarihlerine az bir süre kala öğrenciler sorguluyor. AÖF sınavları ne zaman uygulanacak? AÖF sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak?

AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

AÖF öğrencileri sınavlara katılmak için sabırsızlanıyor. Açık Öğretim Fakültesi sınavları ne zaman uygulanacak? Öğrencilerin meraklandığı AÖF sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak?

2018-2019 öğretim yılında ÖSYS Yeni Kayıt, Ek Yerleştirme, İkinci Üniversite ve 7143 Sayılı Kanun (Af) Kapsamında kayıt yaptıran öğrenciler için muafiyet itiraz/başvuru tarihleri 19 - 23 Kasım 2018 olup, bu tarihlerden sonraki muafiyet itirazları ve başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.
İtirazda bulunmak isteyen öğrencinin aşağıdaki açıklamalara göre gerekli belgesi ile birlikte herhangi bir AÖF bürosuna başvurarak İtiraz Formunu doldurması gerekmektedir.
Muafiyet başvurusunda bulunan öğrencilerin, muafiyet sonuçlarını mutlaka kontrol etmesi gerekmektedir. Ne sebeple olursa olsun muafiyet sonuçlarını kontrol etmeyen ve ilan edilen tarihlerde itirazda/başvuruda bulunmayan öğrencilerin daha sonra yapacakları başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi vize sınavları 24-25 Kasım tarihlerinde uygulanacak.

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF sınavlarına sayılı günler kala öğrenciler merak ediyor. Fakat AÖF sınav yerleri henüz belli olmadı. AÖF sınav giriş yerleri açıklandığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.