Gazete Vatan Logo

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sonuç sorgulama...

AÖF sınav soru ve cevaplarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor ve gündemde sıklıkla araştırılıyor. Diğer yandan binlerce AÖF adayı, AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte tüm soruların yanıtları...

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sonuç sorgulama...

AÖF sınav soru ve cevapları henüz açıklanmadı. 25-26 Kasım'da gerçekleşen AÖF güz dönemi vize sınavının soru ve cevapları yayınlandığında haberimizde yer alacaktır. AÖF sonuçlarının ise sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanması bekleniyor.

Ayrıca "https://ekampus.anadolu.edu.tr" adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

SINAV SONUÇ İTİRAZI NE ZAMAN YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

MAZERET SINAVI UYARISI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.