Gazete Vatan Logo

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sonuç sorgulama...

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşen AÖF güz dönemi vize sınavları sonrası heyecanlı bekleyiş başladı. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sonuç sorgulama...

Binlerce öğrenci AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen AÖF sınavı soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. AÖF sonuçlarına ilişkin bir açıklama da henüz gelmedi.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

25-26 Kasım'da yapılan AÖF vize sınavlarının soruları ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. Soru ve cevapların bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuç, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Haberin Devamı

MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.