Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş yerleri sorgulamaya açıldı... (14-15 Ocak AÖF sınavı)

Heyecanla beklenen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavı giriş yerleri belli oldu. 14-15 Ocak tarihinde yapılacak olan AÖF sınav giriş yerleri bugünden itibaren öğrenilebiliyor. İşte AÖF sınav giriş yerleri...

AÖF sınav giriş yerleri sorgulamaya açıldı... (14-15 Ocak AÖF sınavı)

Binlerce kişinin girmiş olduğu AÖF sınavı için giriş yerleri bugün belli oldu. Önünümüzdeki hafta sonu yani 14 Ocak Cumartesi ve 15 Ocak Pazar düzenlenecek olan AÖF sınavına kimin nerede gireceği kolayca sorgulanabiliyor. AÖF sınava giriş yerlerine https://www.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF ÖĞRENCİ SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NEREDEN SORGULANACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi final sınavlarının 14 ve 15 Ocak 2017 tarihinde düzenleneceğini söylemiştik. Anadolu AÖF bahar dönemi vize sınavları ise 15 Nisan ve 16 Nisan 2017 tarihinde, hafta sonu boyu 2 oturum şeklinde düzenlenecek. Yine bir hafta sonuna denk gelen Bahar Dönemi Final oturumları ise 27 Mayıs Cumartesi günü ve 28 Mayıs Pazar günü, yine 2 oturum şeklinde düzenlenecek.

Sorgulamayı yapabilmek için belirttiğimiz resmi site üzerinden öğrenci girişi seçeneğine tıkladıktan sonra, adayların yapması gerekenler, sistemde kayıtlı e-mail adresi veya T.C. kimlik numaraları ile şifrelerini ilgili alanlara girip oturum aç seçeneğine tıklamak. Öğrenci girişi seçeneğinde, ayrıca ‘’şifremi unuttum’’ linki ile şifre yenileyebiliyor, şifreniz yok ise ‘’şifrem yok’’ linki ile şifre oluşturulabiliyor. Ayrıca var olan şifrenizi herhangi bir sebeple değiştirmek istiyorsanız, bunun için de ‘’şifremi değiştirmek istiyorum’’ linki mevcut. Bütün bunların haricinde, tek kullanımlık oturumlar için tek kullanımlık oturum açmak istiyorum linki de seçenekler arasında.

Haberin Devamı