Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu? AÖF muafiyet sonuçları...

AÖF sınav giriş yerleri merak ediliyor ve araştırılıyor. AÖF Güz Dönemi vize sınavları 25-26 Kasım'da gerçekleşecek. Peki sınav giriş yerleri nasıl sorgulanacak? Ayrıca merakla beklenen AÖF muafiyet sonuçları da açıklandı.

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu? AÖF muafiyet sonuçları...

AÖF güz dönemi sınavlarının yapılmasına az bir süre kaldı. Öğrenciler de AÖF sınav giriş belgelerinin nasıl alınacağını merak ediyor. Ayrıca AÖF muafiyet sonuçları da belli oldu ve itiraz etmek isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler bulunuyor. İşte tüm detaylar...

AÖF MUAFİYET SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav giriş yerleri henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerleri sınav tarihinden bir hafta önce internet üzerinden erişime açılıyor.

GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

ARA SINAV TARİHİ: 25-26 KASIM 2017

DÖNEM SONU SINAV TARİHİ: 13-14 OCAK 2018

MUAFİYET İTİRAZINDA BULUNACAKLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II ve Yabancı Dil I – II dersleri için muafiyet itiraz başvurusunda bulunmak/muafiyet talep etmek isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi AÖF bürolarından verilen “İtiraz Formu”nu doldurması ve AÖF bürolarına teslim etmesi gerekmektedir.
Bir yükseköğretim programından;
Mezun öğrenciler yukarıda adı geçen derslerin tümünden,
Kayıtlı/kaydı silinmiş/lisans programından kaydını sildirerek önlisans diploması alan öğrenciler, yukarıda adı geçen derslerden alıp başarılı olduklarından ders transferi ve muafiyet talebinde bulunabilir.
Muafiyet sonuçları açıklandıktan sonra, sonuçlara itiraz başvuru süresi 5 iş günüdür. İtiraz başvurusunda bulunan öğrencilerin 16 – 22 Kasım 2017 tarihleri arasında AÖF bürolarına başvurması gerekmektedir.

Haberin Devamı