Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Tıkla - Öğren

Milyonlarca öğrencinin büyük bir merak ile beklediği AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 4-5 Haziranda yapılacak AÖF sınavı içinde heyecanlı bekleyiş başlamış oldu. İşte merak edilen soruların yanıtları ve AÖF sınav giriş yerleri...

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Tıkla - Öğren

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi sınavları için giriş yerleri açıklandı. Binlerce öğrencinin büyük bir heyecanla beklediği AÖF sınav yerleri açıklaması ile sınava günler kala heyecan daha da arttı. Peki sınav giriş yerleri nereden öğreniliyor? İşte AÖF sınav giriş yerleri için ayrıntılı bilgi...

AÖF SINAV GİRİŞ YERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 - 05 Haziran 2016

2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği" ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları” ve “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları”na göre belirlenir.
Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5(beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. Her dersin cevabı, o dersin isminin yazılı olduğu sütuna işaretlenmelidir. Yanlış sütuna yapacağınız işaretlemeler kesinlikle değerlendirilmez. Cevap kâğıdında mutlaka ilgili ders için ayrılan ve açıkça dersin adı yazılan sütunu kodlayınız.
Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir. Sınavlarda cevap kâğıdına kurşun kalem ile test grubunun mutlaka kodlanması gerekmektedir. Tüm sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde hazırlanmakta ve bilgisayar ortamında değerlendirilmektedir. Bu sınavlarda öğrencilerin, derslerin her birinden ayrı ayrı başarılı olmaları gerekmektedir. Cevaplar değerlendirilirken doğru cevaplara puan verilecek, yanlış cevaplar için puan düşürülmeyecektir. Başka bir deyişle, yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecektir. Bu nedenle soru kitapçıklarındaki soruların cevapsız bırakılmaması, öğrencilerin yararınadır.
AÖF SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI NE ZAMAN YAYINLANIYOR?
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemine erişebilirsiniz.

Haberin Devamı