Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF bahar dönemi sınav giriş yerleri...

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF bahar dönemi sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. İşte binlerce öğrencinin heyecanla beklediği AÖF sınavına dair detaylar...

AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF bahar dönemi sınav giriş yerleri...

AÖF vize sınavları ne zaman düzenlenecek? Az bir zaman kala öğrenciler heyecan içinde sınav bilgilerini bekliyor. Peki AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte tüm yanıtlar...

AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVI NE ZAMAN?

Bu dönem sınava girecek öğrenciler için heyecan dorukta. Bu sene AÖF bahar dönemi sınav tarihi 14 Nisan cumartesi ve 15 Nisan pazar günü olarak belirlendi. Bu tarihte sınava girecek öğrenciler sınav giriş yerlerini merak etmeye başladı.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Bahar döneminde yapılacak olan sınav yerleri henüz belli olmadı. Bu hafta açıklanması beklenen sınav giriş belgeleri AÖF sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Sınava girerken AÖF sitesi üzerinden alınan giriş belgesi ve kimlik bulundurmak zorunlu. Aksi takdirde sınava girilemez.

AÖF SINAV TARİHLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Haberin Devamı

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.