Gazete Vatan Logo

AÖF öğrencilerinin sınav giriş yerleri belli oldu

AÖF öğrencileri için bu sene gireceği sınavların takvimi resmi olarak açıklandı. İşte AÖF öğrencilerinin sınav giriş yerleri

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için bu sene gireceği sınavların takvimini resmi olarak açıklandı. Bu sene sınava girecek öğrenciler için sınav merkezlerine 10 yenisi ilave edildi . Açıklamaya göre sınav tarihleri ve yeni sınav merkezleri...

Türkiye'nin en çok öğrenciye sahip üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin (AÖF ) 6-7 Aralık tarihlerinde yapacağı sınavların giriş yerleri yayınlandı. AÖF sitesinden TC kimlik numarası ve şifre ile girilerek, sınav giriş yerleri öğrenilebiliyor ve giriş belgesi alınabiliyor 6-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak olan AÖF Güz Dönemi Ara Sınav giriş yerlerinizi öğrenmek için aşağıdaki linkten sorgulama yapabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Bahar Döneminde Vize sınavları 6-7 Aralık tarihinde yapılacak. http://ogrenci.anadolu.edu.tr internet adresinden TC Kimlik No ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kağıda çıktısı alınmalı. Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veyahttp://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)

2 Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.

3 Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.

Not: Giriş belgelerinizin çıktısını aldığınızda tüm kenar çerçevelerinin göründüğünden emin olunuz.

SINAVA GİRİŞ BELGESİ'Nİ NASIL ALABİLİRİM?

"Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecektir! Öğrenciler, "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veyahttp://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak alabilirler. Öğrenciler Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan; sınav ili, bina, salon, sıra, sınav tarihi ve saatinde sınava girmek zorundadırlar. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görünüz. Ayrıca sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz. Sınava giriş belgesinde belirtilen yerde ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için (mazeretli bile olsalar) başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Bu nedenle, her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir. Mazeretli bile olsalar, öğrenciler için mazeret sınavı açılmaz.

Haberin Devamı

İnternetten almış olduğum Sınava Giriş Belgesi'ni AÖF bürosuna onaylatmam gerekiyor mu?

http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden aldığınız Sınava Giriş Belgesi, Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı ve özel kimlik belgeniz ile sınava katılabilirsiniz. Sınava Giriş Belgesi'ni AÖF bürolarına onaylatmanız gerekmemektedir.

Haberin Devamı