Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt yenilemesi 25 Eylül'de yapılmaya başlandı. Binlerce AÖF adayı kayıt yenileme işlemlerini yayınlanan kılavuz dahilinde yapıyor. Diğer yandan AÖF ikinci üniversite kayıt tarihi de merak ediliyordu, açıklandı.

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt yenileme işlemleri yapılmaya devam ederken ikinci üniversite kayıt tarihi de belli oldu. Adaylar AÖF kayıt yenilemelerini "http://aof.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden kolayca tamamlayabiliyor.

KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme süreci başladı. 25 Eylül'de başlayan kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de sona erecek. Adaylar kayıt yenileme sürecinde sisteme giriş yaparak ilk önce ders seçiminde bulunabilecekler. Artık AÖF öğrencileri ders seçimlerini kendileri yapacak. 45 krediyi aşmamak şartıyla üst sınıflardan ders almak da mümkün.

Ders seçim işlemini yapan öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşebilmesi için bankaya kayıt yenileme ücretini ödemesi gerekiyor. Banka ücretleri ATM'lerden yatırılabildiği gibi internet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI HANGİ TARİHTE?

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri ise devam ediyor. Son kayıt tarihi 5 Ekim. İkinci üniversite okumak isteyen mezun ya da üniversite okuyan adaylar AÖF ikinci üniversiteye sınavsız geçiş sağlayabiliyor.

Haberin Devamı