Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor

AÖF kayıt yenileme işlemlerine start verildi. Binlerce öğrenci tarafından merakla beklenen kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor? İşte AÖF kayıt yenileme işlemlerine ilişkin detaylar...

AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı. Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre 26 Eylül tarihinde başlayan AÖF kayıt yenileme işlemleri 6 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte AÖF kayıt yenileme işlemlerine ilişkin detaylar...

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF kayıt yenileme işlemleri için geri sayım sürüyor. Yüz binlerce aday kayıt yenileme tarihlerini merak ediyordu. Anadolu Üniversitesi akademik takvimine göre AÖF kayıt yenileme işlemleri bu sene 26 Eylül 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi tarafından 26 Eylül 6 Ekim tarihlerinde alınacak. AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi resmi sayfası üzerinden yapılabilecek. Adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra açılan link üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilecek.

AÖF ikinci üniversite başvurusunda kimler bulunabilir?

Bir yükseköğrenim programından mezun olan adaylar ve Merkezi Açık Öğretim ve Uzaktan eğitim sistemine kayıtlı olanlar harici yükseköğrenim programlarından birine kayıtlı olan öğrenciler, AÖF ikinci üniversite başvursunda bulunabilecek.

Haberin Devamı

AÖF ikinci üniversite başvuru ve kayıt nasıl yapılır?

Aday öğrencilerin Anadolu Üniversitesi internet sitesi üzerinden ön kayıt yaptırdıktan sonra, AÖF harç ücretlerini açık öğretim bürolarına gitmelerine gerek olmadan, internet üzerinden veya anlaşmalı olan bankaların bankamatiklerine yatırmaları gerekiyor.

AÖF ikinci üniversite kesin kayıt için gerekli belgeler

- İntenet başvuru belgesi (İnternet başvurusu yaptıktan sonra çıktı almak gerekiyor)

- Öğrenci bilgi formu (İnternet başvurusu yaptıktan sonra çıktı almak gerekiyor)

- Kayıt bilgileri sorgulama sonuçları (İnternet başvurusu yaptıktan sonra çıktı almak gerekiyor)