Gazete Vatan Logo

AÖF ikinci üniversite kayıt süresi uzatıldı!

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri için verilen süre uzatıldı. Binlerce kişiyi sevindiren bu habere göre AÖF kayıtları ne zamana ertelendi? İşte AÖF duyurusunun merak edilen ayrıntıları...

AÖF ikinci üniversite kayıt süresi uzatıldı!

Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre; AÖF ikinci üniversite kayıt işlemlerinin yapılacağı son tarih uzatıldı. Yapılan bu değişikliğe göre AÖF ikinci üniversite kayıtlarının yapılacağı son tarih 6 Ekim olarak belirlendi.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Adaylar, okudukları veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere, lisans eğitimi alanlar lisans veya ön lisans programlarına, ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına internetten başvurarak kayıt yaptırabilecek. Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerde yabancı dil ile öğretim yapılan programlara kayıt yaptıracak adayların, "Açıköğretim Sistemi Yabancı Dille Öğretim Yapan Programların Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Uygulama Esasları"ndaki koşullardan birini sağlamaları gerekiyor.

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden kayıt otomasyonu bağlantısı "ikinci üniversite" linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirebilecek. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayıp, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından 6 Ekim Cuma günü saat 17.00'ye kadar kayıt işlemlerini tamamlayabilecek.

Haberin Devamı